Logo-clever-cpl
Logo Clever CPL BV

Hitachi voor uw codeer- en markeer vraagstukken!

Robuuste printers bedoelt voor industriele toepassingen.

Hitachi Inkjetprinters zijn van hoge kwaliteit. Robuuste printers bedoelt voor industriele toepassingen. Mogelijke toepassingen variëren van stand alone afdrukken van de datum op levensmiddelen tot complexe oplossingen waarbij de printer in een systeem kan worden geïntegreerd via een netwerkverbinding.

Voordelen van Hitachi Inkjetprinters

 • Demo’s: wij laten U graag onze oplossingen zien in uw produktieomgeving;
 • Opleiding: een goede uitleg, zodat u uw machine leert kennen.
 • Projecten: wij leveren een volledig concept tot en met de realisatie ervan.
 • Consultancy: laat ons kijken, waar U de kosten kunt drukken.

Clever CPL BV is een totaalleverancier op het gebied van coderen en etiketteren. Wij leveren systemen om uw produkten en verpakkingen te voorzien van barcodes, teksten, logo’s en tijdcoderingen. Dit gebeurt door middel van inkjet, etiketteren of thermal transfer. Als totaal leverancier levert Clever CPL naast apparatuur complete projecten inclusief software en project handeling. Wij leveren tevens hoogwaardige industriële inkjet inkten voor vrijwel ieder merk industriele inkjetprinter en hoge resolutie doosprinter. Tevens zijn wij producent van zelfklevende etiketten, flexibele verpakkingen, toegangstickets, kaartprodukten, hoogwaardige barcode/nummer etiketten en leveren wij thermal transfer ribbons.

Onze ervaren en deskundige medewerkers van onze servicedienst ondersteunen klanten bij alle mogelijke problemen of vragen. Zij nemen onderhoud of reparatie voor hun rekening en geven demonstraties en trainingen.

Mogelijke toepassingen variëren van stand alone afdrukken van de datum op levensmiddelen tot complexe oplossingen.


Modellen

UX_D

UX-D

De meest complete printer op de markt.

De UX-D is de nieuwe standaard in Continuous Inkjet Printing (CIJ). De printer kenmerkt zich door de vele mogelijke toepassingen. Daarnaast bestaat het mogelijk om deze printer te upgraden, zoals bijvoorbeeld het printen van 6 regels.

DocumentenUX_E

UX-E

De meest zuinige printer OOIT!

De UX-E maakt gebruik van nieuwe printtechnologie die het mogelijk maakt om tot wel 6 regels te printen met de één printkop. Het premium model maakt gebruikt van het Fluid Reduction System, wat het make up verbruik verminderd. Het resultaat is een printer met het laagste solventverbruik op de markt.

DocumentenUX_P

UX-P160W

Diverse kleuren inkt mogelijk.

De UX-P 160W is gebaseerd op het succesvolle UX-platform. De UX-P (pigmented) biedt een hoog contrast codering op donkere oppervlaktes.

DocumentenUX-D140

Hoe klein wilt u het hebben?

Deze printer is ideaal voor het printen op kleine oppervlaktes, zoals elektrische bekabeling en andere toepassingen binnen de elektrotechnische -en telecommunicatie industrie.

DocumentenUX-D110

Groot printen met kleinkarakter inktjet.

De Hitachi UX-D110 kenmerkt zich door zijn extra grote nozzle van 100 micron waardoor het mogelijk wordt om vanaf grotere afstand op het product te kunnen printen (30-50mm).

DocumentenUX-Twin

UX-D860W (twin)

Flexibel printen van 8 regels tekst bij hoge snelheden.

Flexibel printen van 8 regels. De  printkop van de UX-Twin Nozzle biedt u de mogelijkheid om 8 regels te printen door de beide individuele nozzles te combineren in één compacte printkop. De "interlaced" print control technologie zorgt voor een hoge kwaliteit print, ongeacht het aantal regels. Dit voorkomt afkeur door niet-leesbare coderingen!

DocumentenRx-2-model

RX2

Maximale flexibiliteit samengevat in één printer.

De RX2 Printer kenmerkt zich door een open vloeistoffensysteem, wat het mogelijk maakt de inkt en make up reservoirs bij te vullen wanneer u dit nodig acht. Daarnaast hebben enkele vernieuwingen in het ontwerp van deze printer ertoe bijgedragen dat het onderhoud nog toegankelijker is gemaaktMeer informatie over Hitachi Inkjetprinters

Wanneer u vragen heeft over de verschillende types of over hoe Hitachi Inkjetprinters toegepast kan worden in uw proctie proces. Wij staan voor u klaar.

Onze service

 • Demo’s: wij laten U graag onze oplossingen zien in uw produktieomgeving;
 • Opleiding: een goede uitleg, zodat u uw machine leert kennen.
 • Projecten: wij leveren een volledig concept tot en met de realisatie ervan.
 • Consultancy: laat ons kijken, waar U de kosten kunt drukken.

Onze support

 • Telefonische support: snelle interactie waardoor kleine vragen worden opgelost.
 • Reparatie: U belt, wij komen.
 • Onderhoud: periodieke controle en onderhoud.
 • Servicecontract: garandeert van een partner die uw systemen onderhoud.