Logo-clever-cpl
Logo Clever CPL BV

Standaard software of op maat

Neem direct contact op met ons service team voor meer informatie
Naar contact

Wij bieden maatwerkoplossingen met een standaardsoftware pakket om uw codeer –en etiketteersystemen te koppelen aan uw ERP systeem. Daarnaast bieden wij verschillende softwarepakketten die gebruikt worden voor het ontwerpen en printen van etiketten. Dit maakt het ontwerpen van etiketten zeer gebruiksvriendelijk en flexibel.

Gegevens kunnen worden ingegeven als het etiket wordt ontworpen of later met behulp van variabele velden (toetsenbord ingaven, bestand, datum/tijd, database). Gebruik uw eigen database om automatisch etiketten te printen, die voorzien worden van de gegevens uit deze database (tekst en afbeeldingen).

Wij ondersteunen alle gangbare labelprinters

Turn key

De standaard- en maatwerkoplossingen van Clever- CPL en partners dragen bij aan de integrale beheersing van al uw productidentificatie activiteiten met als doel het reduceren van bedrijfsrisico’s, verminderen van kosten, verhogen van productiviteit, vergroten van kwaliteitsbetrouwbaarheid, verlagen van administratieve handelingen, borgen van veiligheid, verminderen van voorraden, verlagen van omsteltijden en het genereren van accurate stuurinformatie.

Process


Eenvoudige standaard etikettensoftware

Nicelabel

Nicelabel levert softwarepakketten voor het ontwerpen van uw etiketten vanaf basis ontwerp tot een volledige integratie met Automation. Nicelabel is ons meest gebruikte standaard software. Het is eenvoudig te integreren en onze apparatuur kan met Nicelabel worden aangestuurd. Daarnaast leveren wij ook de software pakketen van o.a. Codesoft en Bartender.

Vraag een vrijblijvende afspraak aan

Actueel

27 maart, 2020

COVID19 - CORONA

Meer →CLever-CPL heeft besloten om de normale activiteiten in het bedrijf zo breed mogelijk te handhaven.

Nicelabel